Na kontaktoni në:
Zgjidhni gjuhën:
Ndiqni ne

Konsumatorët

Agjencitë qeveritare dhe institucionet

 • Ministria e arsimit dhe shkencës (Maqedoni)
 • Ministria e Brendshme
 • Autoriteti i Aviacionit Civil
 • SHA ELEM Shkup Dega e Energjisë
 • Banka Kombëtare e Maqedonisë
 • Ambasada e Gjermane në Shkup
 • Ambasada e Zvicrës në Shkup
 • Baza e NATO(KFOR), Prizren, Kosovo

Spitalet, shkollat, universitetet

 • Universiteti i Evropës Juglindore në Tetovë
 • Qendra Studentore shtet - Shkup
 • Shtëpi Frat shtet - Pellagonisë , Shkup
 • Qendra për rehabilitimin e fëmijëve dhe të rinjve, Shkup
 • Fakulteti pedagogjik, Shkup
 • Fakulteti i Arteve të Bukura , Shkup
 • Instituti i Inxhinierisë së Tërmeteve dhe Inxhinierisë sizmologjisë
 • Fillore Blaze Koneski, Shkup
 • Fillore Goce Delcev, Gostivar
 • Fillore Petar Musev, Bogdanci
 • Kopsht fëmijësh "Fidani- Shkup"

Komunat/ndërmarrjet komunale për furnizim me ujë

 • Komuna e Çairit
 • Komuna e Karpos

Kapacitetet industriale dhe komerciale

 • Pivara Skopje AD
 • Macedonian Telekom AD Skopje
 • Skopje Fair
 • Titan Cementarnica Usje AD Skopje
 • Alkaloid AD Skopje
 • Replek AD Skopje
 • ArcelorMittal
 • Makstil
 • Skopski Pazar AD Skopje
 • Tehnicki gasovi Skopje
 • Novatek
 • Granit
 • Kroacija osiguruvanje
 • Zas Group
 • NGH
 • Aleksprom
 • Karat- M
 • Mirkat
 • Makoteks Eksport- Import AD Skopje
 • Ariljemetal DOO
 • Hausmajstor Domuvanje
 • Hausmajstor Plus
 • Tay Ceti
 • Libra Konsalting
 • Helium

Hotelet dhe qendrat tregtare

 • Veropoulos dooel- Skopje
 • Makedonijaturist
 • Hotel VIP
 • Hotel Arka

Kompanitë për shërbime për instalimin e ujit dhe punimet e rrjetit të ujësjellësit

 • Energovod MBD

Inxhinierët-konsultantët

 • Hydro - Energo Engineering Skopje
 • SGI INGENIERIE S.A. - SUISSE
 • Geing Krebs und Kiefer International
 • The Regional Environmental Center (REC)
 • Nalas

PËR ZBULIMIN E SAKTË DHE PROFESIONAL TË DEFEKTEVE DHE KURSIMIN E UJIT DHE TË HOLLAVE